کرم ساینده و پاک کننده آردن ، حاوی گلیسیرین، اسید سالسیلیک، آلانتوئین، عصاره گیاهی هاماملیس و…، مناسب انواع پوست می باشد. این کرم جهت پاکسازی عمیق سطح پوست، باز نمودن منافذ پوستی به کمک ساینده های فیزیکی، رفع تدریجی دانه های سر سیاه و حذف کننده سلول های فرسوده، چربی اضافی و آلودگی ها از سطح پوست مورد استفاده بوده و افزایش شادابی، درخشندگی و شفافیت چهره را به همراه دارد.
در اینجا خواص و ویژگیها، بهترین زمان مصرف و سایر توضیحات کرم ساینده و پاک کننده آردن را مشاهده میکنید:
خواص و ویژگی های کرم ساینده و پاک کننده آردن
- حاوی گلیسیرین، اسید سالسیلیک، آلانتوئین، عصاره گیاهی هاماملیس و…
- مناسب انواع پوست
- جهت پاکسازی عمیق سطح پوست
- باز نمودن منافذ پوستی به کمک ساینده های فیزیکی
- رفع تدریجی دانه های سر سیاه
- حذف کننده سلول های فرسوده، چربی اضافی و آلودگی ها از سطح پوست
- افزایش شادابی، درخشندگی و شفافیت چهره
موارد مصرف کرم ساینده و پاک کننده آردن
- جهت پاکسازی عمیق سطح پوست (سلول های فرسوده، چربی اضافی و آلودگی ها)
شرایط نگهداری
- دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود.
- دور از دسترس کودکان قرار دهید.
میزان و روش مصرف کرم ساینده و پاک کننده آردن
در طی هفته 2 تا 3 بار به مقدار کافی از کرم ساینده و پاک کننده آردن را پس از شستشوی پوست بر روی پوست مرطوب مالیده و به کمک انگشتان دست به مدت 1 تا 2 دقیقه با حرکات دورانی و به آرامی ماساژ دهید تا سطح پوست پاک گردد، سپس با آب ولرم کاملا شستشو نمائید.
سایر توضیحات
کرم ساینده و پاک کننده آردن حاوی مواد با خواص زیر است.
حاوی گلیسیرین، اسید سالسیلیک، آلانتوئین، عصاره گیاهی هاماملیس و…
عصاره هاماملیس و خواص آن
عصاره هاماملیس از نارون کوهی تهیه می شود. این عصاره در مقابل طیف وسیعی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی خاصیت باکتریواستاتیک (عقیم ساختن باکتری) دارد و با جلوگیری از تکثیر باکتری های مولد جوش های صورت سبب کنترل مؤثر آن ها می گردد.
خواص هاماملیس
- هاماملیس خواص ویتامین P را نیز دارا می باشد.
- خاصیت آنتی باکتریال دارد.
- افزایش جریان خون مویرگی پوست را سبب می شود.
- مانع از بروز زودرس چین و چروک های سطحی پوست می شود.
- با تشکیل رادیکال های آزاد مانع از بروز آثار مخرب آن ها بر سطح پوست می گردد.
- و…
گلیسیرین خوراکی و خواص آن
گلیسیرین خوراکی نوعی قند الکلی است. از لحاظ تقسیم بندی ارزش غذایی، شامل کربوهیدرات کامل بوده و جزء زیر مجوعه قندهای الکلی می باشد. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می دارد. چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می شود و پوست را نرم و چرب می کند، از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
انواع گلیسیرین:
از روغن گیاهان ( روغن پالم ، استئارین پالم ، روغن هسته پالم ، روغن نارگیل ، روغن سویا ) در طی مراحل تولید یا زیست دیزل ( سوخت غیر سمی)، استخراج می شوند.
طی مراحل تولید صابون، از محصولات حیوانی استخراج می شود ( کره حیوانی ).
از نیشکر و یا شربت ذرت یا پرپلین Propolyene (از مشتقات نفت) استخراج می شود.
موارد مصرف گلیسیرین عبارتند از:
- صنعت داروسازی
- امولوسیون کننده در کپسول ها
- شربت ها
- خمیرهای دندان و دهانشویه ها
- ژل های حاوی فلوراید
- در ساخت شیاف
- گلیسیرین به عنوان دارو برای پایین آوردن فشار چشم ( گلوکوما) مورد اسفاده قرار می گیرد.
- از گلیسیرین به عنوان مرطوب کننده پوست و مو نیز استفاده می شود.
- و…
نقد و بررسیها
حذف فیلترهاهنوز بررسیای ثبت نشده است.